Grattis till din nya bostad på Gårdstunet!

 

Vi förstår att det är mycket att göra nu direkt när man flyttat in men vi vill ändå passa på att tala om att nu just nu får 15% rabatt när ni beställer solkskydd hos oss.

Vi kommer kostnadsfritt ut och mäter och rådgör tillsammans med er vad som blir bäst just för er. Vi tillhandahåller allt både invändigt och utvändigt.

  • Plissé- / Duettegardiner
  • Rullgardiner
  • Lamellgardiner
  • Persienner
  • Markiser
  • Zipscreen / Screen

 

Kontakta oss via formuläret nedan eller på 0521-131 10. Självklart går det även bra att komma och besöka oss i vår butik för att titta på lite olika modeller. Vi finns på Industrigatan 8 i Vänersborg.

Lima rullgardin

Rullgardin i sovrummet

I sovrum väljer många att ha en rullgardin, ofta även en som är mörkläggande för att kunna sova bättre på sommarhalvåret när solen lyser även sent på kvällen.

Plissé/Duettgardiner

Dessa fungerar såklart även de i sovrum, men används nästan mest i allmänna rum. Modellen som heter FS2 kan man dra både uppifrån och nedifrån. Perfekt för att skydda blommorna från direkt solljus eller för att skydda mot insyn under vintern.

Med andra ord kan du sätta solskyddet precis där du vill ha det. Ibland kanske mitt på fönstret en bit åt varje håll när solen står jobbigt och lyser rakt in i ögonen.

Fönstermarkiser

Markiser som passar på de flesta fönster. Välj mellan motoriserad eller band ut-/invändigt. Kan fås i flera olika färger och storlekar

Terassmarkiser

Terassmarkiser lämpar sig som det låter bäst till din uteplats. Den ger ett större solskydd under sommarens varmaste månader. Även denna går att få manuell med vev eller motor.

Jag vill bli kontaktad

11 + 3 =